WEBINARAS | Patikimas lygio ir slėgio matavimas maisto pramonėje

Net maži proceso netikslumai gali įtakoti galutinio produkto išvaizdą ir skonį. Tikslūs matavimai proceso metu tai pat leidžia optimaliai išnaudoti brangius ingredientus ir žaliavas. Dėl šių priežasčių tikrai verta susipažinti su jau esamom technologijom, kurios suefektyvina gamybos procesą:

  • VEGAPULS 64 – patikimas lygio matavimas talpose – atsparumas abrazyviniems produktams, kondensatui, aplipimui ar temperatūros pokyčiams;
  • VEGAPOINT 24 – ribinio lygio detekcija talpose apsaugant nuo produkto perpylimo ar sausos eigos. Pasižymi itin geru darbu net ir su lipniais ir tąsiais produktais.;
  • VEGABAR 83 – stabilus slėgio matavimas leidžia efektyviai ir tiksliai matuoti slėgi net ir prie sudėtingų sąlygų, tokių kaip CIP plovimas.

Jau dabar registruokitės į WEBINARĄ ir pasisemkite naudingų žinių.(Webinaro data 2021-10-26, laikas pasirenkamas)